Ce este S.O.S Water Rescue

1. Ce este SOS WATER RESCUE

Aplicatia SOS WATER RESCUE este un serviciu de salvare, recuperare și intervenții în situații speciale și de urgență pe ape
În același timp, SOS WATER RESCUE este o platformă de sine stătătoare ce dorește să îi pună în legatură pe cei ce au avea nevoie de asistență cu comunitatea pasionaților de ambarcatiuni din România.
Platforma nu este un înlocuitor al instituțiilor dedicate situațiilor de urgență sau 112.
Încurajăm apelerea 112 în cazul în care incidentul este cu victime sau exista riscuri iminente !

2. Cum funcționează?

În momentul în care un incident este raportat pe aplicatie prin butonul SOS , toti membrii aplicatiei sunt automat notificați prin semnal SOS precizant automat locatia dumneavoastra , urmand a primii ajutor in cel mai scurt timp posibil de catre cea mai apropriata persoana de dumneavoastra.


3. Vreau sa ofer ajutor. Ce fac?

Devii membru al grupului/aplicatiei
Odată activat codul de acces , te poți autentifica și folosi aplicatia atat pentru a ajuta cat si pentru a fi ajutat.


Întreg conceptul este bazat pe voluntariat și pasiune, așadar este interzis ca membrii să aibă pretenții materiale NEJUSTIFICATE din partea celui ajutat în cadrul unei intervenții.
Aici ma refer ca tine de bun simnt sa decontati benzina consumata pe timpul interventiei ( stim cu totii ce consum are un motor si nu toti suntem cu benzina la cherem )4. Am nevoie de ajutor. Ce fac?

În cazul în care ai nevoie de asistența comunității, poti intreba pe chatul aplicatiei sau daca este o problema grava apasati butonul SOS s-au sunati la 112. Asigură-te că ai aplicatia deschisa si localizarea pornită pe telefon intotdeauna cand iesi pe ape.
Apelul SOS este primit instant de catre toti membrii aplicatiei.
Important: Apelează butonul SOS doar dacă este nevoie. Apasarea nejustificata a butonului SOS duce la excluderea din aplicatie5. Vreau sa susțin proiectul. Cum procedez?

Puteți susține proiectul prin donarea oricarei sume considerati necesara. Aveti detalii in sectiunea : Cod Activare .

Va multumim ! S.O.S WATER RESCUE TEAM !

S.O.S Water Rescue - Romania !

Cum ma ajuta aplicatia

In caz ca ati ramas in pana pe ape , motorul a cedat , ati avut un accident sau ati naufragiat , aplicatia va sta la dispozitie cu urmatoarele functii : 

– Sistem de S.O.S – accesând butonul de S.O.S toţi utilizatorii primesc semnalul de urgenţă urmând a primii ajutor în cel mai rapid mod posibil.

– Monitorizare NON-STOP astfel încât la accesarea SOS nu mai pierdeţi timp să spuneţi unde vă aflaţi etc.. (unii poate chiar nu ştiu exact pe unde sunt). Sistemul vă detectează cu o precizie de 100 m!

– Serviciul de Chat în aplicaţie.

– Posibilitatea de upload poze

Image
Image

– Speedometru pentru a vedea viteza de deplasare 

– Posibilitatea de a bifa pe harta obstacole sau controale pentru a alertă membrii aplicaţiei.

– Acoperire de semnal 99% din Delta Dunării

– Posibilitatea de a vedea în permanenţă unde sunt colegii dumneavoastră.

Timpul de interventie este unul foarte scurt deoarece din momentul in care ati actionat butonul S.O.S toti utilizatorii aplicatiei primesc instant notificare cu locatia dvs si problema dvs , asadar in cel mai scurt timp cea mai apropriata persoana de dvs va veni in ajutor.

Aplicaţia este disponibilă pe google play şi itunes.