Vreau cod de acces

Doneaza pentru aplicatia SOS WATER RESCUE

Pentru a intra in posesia unui cod de acces trebuie sa donati o suma  de 100 RON / ANUAL in acelasi cont : RO73BACX0000002333499000 pe numele ASOCIAȚIA SALVARE PE APA cu mentiunea : DONATIE APLICATIE , bani care ne vor ajuta la mentenanta aplicatiei , updateu-ri , etc.


Va rog sa trimiteti email de confirmare la adresa : aplicatie@rew.ro  dupa efectuarea platii si veti primi in scurt timp reply cu codul de acces !

Cu ajutorul dvs vom putea pune pe picioare un sistem de sos bine pus la punct , asadar fiecare ambarcatiune care detine aplicatia va fi acoperit si sustinut de o intreaga echipa de barcagii si nu numai.
Banii vor fii folositi la intretinerea aplicatiei , mentenanta ei si tot ce tine de servere si publicitate/promovare etc.


Contul pentru sustinerea aplicatiei este : 

Beneficiar: ASOCIAȚIA SALVARE PE APA

Adresa: Soseaua din Vii nr 14 , Constanta

Cod de identificare fiscală: 46332792

Cont Bancar: RO73BACX0000002333499000

Banca: Unicredit Bank


Posesorii de Marine , Parcari Barci , Localnici , beneficiaza de cod GRATUIT !

- Aceasta aplicatie nu poate fi functionabila fara ajutorul vostru ! Pentru aceasta va multumim ! Cu ajutorul vostru am crescut foarte mult si avem o rata de interventii de 100 % .
- Suma de 100 lei pe an , fara nici o alta obligatie , nu face nimic altceva decat sa poata sustine updateurile aplicatiei , costurile lunare legate de servere, trafic si internet.
   vrem sa ne stim in siguranta pe apa !
- Aplicatia va functiona atat timp cat noi toti ne vom implica si o vom sustine !

Va Multumim !

Pentru orice intrebare va stau oricand la dispozitie pe fb sau la telefon ! Va multumesc !